NAZARKÖY’ÜN YOLLARI DAHA GÜVENLİ
  • 19.1.2015 11:47:00

Kemalpaşa’nın el emeği ürünleriyle meşhur Nazarköy’de, yağmur nedeniyle bozulan yolları onaran Kemalpaşa Belediyesi Fen İşleri ekipleri anında müdahale prensibiyle çalışıyor.

El emeği ürünlerle İzmir ve Türkiye’nin marka köylerinden biri haline gelen Nazarköy’de, yağmur nedeniyle geçtiğimiz gün bozulan yollara, belediye ekipleri anında müdahale etti. Gelen talepleri işleme alan Kemalpaşa Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Nazarköy’ün en işlek yolun üzerinde meydana gelen bozulmaları düzelterek, caddeyi işler hale getirdi.

Yapılan her başvurunun titizlikle değerlendirildiğini ve anında müdahale prensibiyle çalışıldığını kaydeden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Ülke genelinde yaşanan yoğun kış şartları nedeniyle, belediyemizin bütün birimleri göreve hazır şekilde bekletiliyor. Vatandaşlarımızdan gelen her türlü talep titizlikle değerlendirip; konu ilgili birimlere aktarılıyor. Daha sonra da gerekli çalışmalar başlatılıyor” diye konuştu. Zamanlamanın ve durumun doğru tespit edilmesinin çok önemli olduğunu aktaran Başkan Uğurlu,  “Bu noktada konuyla ilgili hiçbir süreç atlanmıyor. Talebin geldiği noktaya gidilerek incelemede bulunuluyor. Böylece yaşanan olası sorunların boyutu etraflıca irdeleniyor. Sonrasında ise gerekli çalışmalar başlatılıyor. Bizim hedefimiz belediyecilik hizmetlerini, hızlı ve güvenli şekilde yerine getirebilmek” dedi.