KEMALPAŞALI MİNİKLERİN KUTLU GÜNÜ
  • 24.4.2015 09:59:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kemalpaşa’da coşku ile kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk koyulmasıyla başlayan resmi törenler, daha sonra Ulucak Stadyumu’nda gerçekleştirilen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programla devam etti.

Yurdun dört bir köşesinde çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kemalpaşa’da da coşku ile kutlandı. Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sabah Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başlayan program, daha sonra Ulucak Stadyumu’ndaki törenlerle devam etti.

Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Türkmen ve Bülent Aksakal, Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz, Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürü Şahin Özdemir’in de hazır bulunduğu etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği programda önce milli mücadeleyi konu alan bir gösteri gerçekleştirildi. Büyük beğeni alan ve alkışlanan çalışmanın hemen ardından ise ilçedeki farklı okullardan gelen minik öğrenciler, uzun uğraşılarla hazırladıkları gösterilerini sergilediler.