KEMALPAŞA BELEDİYESİ E-DEVLET’TE
  • 23.6.2015 14:42:00

Kemalpaşa Belediyesi, www.turkiye.gov.tr internet sitesi üzerinden 4 yeni hizmet sunmaya başladı. Vatandaşlar Arsa Rayiç Değerleri, Beyan Bilgileri, Borç Bilgileri ve Sicil Bilgilerini E-Devlet üzerinden öğrenebilecek.

Belediyecilik hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve vatandaşların internet üzerinden hizmetlere daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla kolları sıvayan Kemalpaşa Belediyesi, kendi internet portalından sonra E-Devlet Kapısı üzerinden de 4 yeni hizmeti sunmaya başladı. Dileyen vatandaşların, www.turkiye.gov.tr internet sitesine girerek belediyenin verdiği Arsa Rayiç Değerleri, Beyan Bilgileri, Borç Bilgileri veya Sicil Bilgilerini öğrenebilmesine imkan sağlayan uygulama sayesinde; hizmetler E-Devlet üzerinden de vatandaşa açılmış oldu.

E-Devlet Şifresi, Mobil İmza, Elektronik İmza ya da T.C. Kimlik Kartı ile girilen sitede; Kurumlar ve Belediyeler başlığı altında yer alan Kemalpaşa Belediyesi sekmesini kullanarak işlem yapılacak ilgili sayfaya gidilebiliyor.

Hizmet sayesinde Türkiye genelinde sisteme bağlı 123 belediye ve 4 yerel hizmet kurumundan biri olan Kemalpaşa Belediyesi, E-Devlet üzerinden ise İzmir’de hizmet veren 7 belediyeden biri oldu.