RAMAZAN’DA KEYİFLİ İKİ KONSER
  • 5.7.2015 13:25:00

Kemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve her akşam vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ramazan etkinlikleri, muhteşem iki konserle devam etti. Kültür Bakanlığı İzmir Devlet Türk Dünyası Halk Dansları ve Halk Müziği Topluluğu eşliğinde sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçıları Seçkin Şeker ve Yılmaz Demirtaş, vatandaşlardan tam not aldı.

Ramazan Ayı olması nedeniyle birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Kemalpaşa Belediyesi, dün akşam da Türk Halk Müziğinin iki büyük ismini ağırladı. Kültür Bakanlığı İzmir Devlet Türk Dünyası Halk Dansları ve Halk Müziği Topluluğu eşliğinde sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçıları Seçkin Şeker ve Yılmaz Demirtaş, iftar sonrası vatandaşlara Anadolu ezgileriyle geçen dakikalar yaşattılar.

Adnan Menderes Demokrasi Parkı (Rekreasyon Alanı)’nda düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı gecede, sahneye ilk olarak Seçkin Şeker çıktı. Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel ezgileri kendine has sesiyle yorumlayan  Şeker, vatandaşlardan hem tam not hem de büyük alkış aldı.

Seçkin Şeker’in hemen ardından sahneye çıkan solist Yılmaz Demirtaş ise hareketli ezgileri ve sahne performansıyla izleyenleri adeta çoşturdu.  Seyirciyle diyalogu da dikkat çeken Demirtaş, sahnede yaklaşık 40 dakika kaldı.

HUZURLU BİR RAMAZAN
Vatandaşların keyifli bir Ramazan geçirmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Her gün iftar yemeğinin ardından düzenlediğimiz etkinlikler, vatandaşlarımızdan büyük ilgi görüyor. Hem orucunu açmak hem de keyifli bir akşam geçirmek için Adnan Menderes Demokrasi Parkı (Rekreasyon Alanı)’na gelen vatandaşlarımız, birbirinden güzel etkinlikleri izliyor. Dün akşam da halkımız Türk Halk Müziğinin iki güzel sesi, Seçkin Şeker ve Yılmaz Demirtaş’ı dinleme fırsatı buldu” dedi. Bu tür organizasyonlar halkın bir araya gelmesi için iyi bir fırsat olduğunu söyleyen Başkan Uğurlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Vatandaşlarımızın yüzü gülünce bizim de çalışma isteğimiz daha da artıyor. Amacımız Ramazan ayını huzurlu ve mutlu şekilde geçirebilmek. Bütün dileğimiz bu.”