BAŞKAN UĞURLU VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
  • 17.7.2015 16:04:00

Ramazan Bayramı’nın ilk günü, bayram namazını Ravza Cami’nde kılan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı.

Kemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen birçok Ramazan etkinliğinin yapıldığı Kemalpaşa’da, Ramazan Bayramı’nın ilk günü de bayram telaşı vardı. Vatandaşlar bayram namazını kılmak için sabah erken saatlerde yola çıkarken; Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu da namazını Ravza Cami’nde kıldı.

Cami çıkışı vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Uğurlu, hem bayramlaştı hem de onlarla bir süre sohbet etti. Yanına gelen çocukları da sevindiren Başkan Uğurlu, çocuklara bayram harçlıklarını vermeyi ihmal etmedi.

Vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Uğurlu, “Son derece özel ve güzel bir Ramazan Ayı’nı geride bıraktık. Bir ay boyunca birçok etkinliğe katıldık; oruç tuttuk ibadet ettik. Sahur ve iftarımızı yaptık. Bunları yaparken de insanımızla bir arada ve iç içe olmaya özen gösterdik. Şimdi Ramazan Bayramı geldi. Bugünler büyükleri ziyaret etme, küçüklerimizi sevindirme zamanı. Şimdi küskünlükleri ve dargınlıkları bitirme zamanı. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, dualarımızın kabul olmasını diliyorum” diye konuştu.