BİLGİ EVİ KAPILARINI AÇTI
  • 5.1.2016 09:57:00

Kemalpaşa Belediyesi’nin 2015 yatırım programında yer alan Örnekköy Bilgi Evi, kapılarını açtı. Bilgisayar ve çalışma odalarından, toplantı ve taziyeler için hazırlanan salona kadar birçok unsuru içinde barındıran Bilgi Evi, örnek bir yatırım olarak ilçeye kazandırılmış oldu.

Hızla gelişen Kemalpaşa’da örnek yatırımlar bir bir hayata geçerken; Örnekköy Bilgi Evi’de yapılan son düzenlemelerin ardından kapılarını vatandaşlara açtı.

İçinde bilgisayar ve çalışma odalarından, toplantı ve taziyeler için hazırlanan salona kadar birçok unsuru barındıran Bilgi Evi, bu sayede örnek bir yatırım olarak ilçeye kazandırılmış oldu.

Kemalpaşa Belediyesi’nin 2015 yatırım programında yer alan ve kaba inşaatı Ekim 2015’de biten merkezi vatandaşların kullanımına açtıklarını belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Binamızın iç düzenlemelerini kısa süre önce bitirdik. Genç kardeşlerimizin kullanabileceği yeni bilgisayarları aldık, sınıflarımıza sıraları getirttik. Şimdi burası kullanıma hazır. Bundan sonra vatandaşlarımız burayı rahatlıkla kullanabilecek” diye konuştu.