UĞURLU’DAN KEMALPAŞALILARA TEŞEKKÜR
  • 9.3.2017 09:04:00

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir-İstanbul otoban yolu Kemalpaşa tünellerinin açılışını gerçekleştirdi. Olumsuz hava koşullarına rağmen başta Kemalpaşalılar olmak üzere bütün İzmirliler açılışa katılım gösterdiler.

Programın sona ermesinden sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, bu harekete gönül vermeninin ve AK Parti sevdalısı bir Başbakan ile birlikte yürümenin kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Başkan Uğurlu, “Teşkilatımızla birlikte tam kadro ve tüm Kemalpaşa olarak yağan yağmura inat İzmir aşığı Sayın Başbakanımızı büyük bir coşkuyla karşıladık. Bugün hizmete giren İzmir-İstanbul otoban yolunun Kemalpaşa tünelleri açılış programında Sayın Başbakanımızla buluştuk. İstanbul-İzmir arasını 2 saat 50 dakikaya indirecek olan Otoban yolumuz 2018'de tamamen bitmiş olarak hizmete girecek” dedi.

AK Parti’nin büyük bir sevda olduğunu dile getiren Başkan Uğurlu, “AK Parti sevdalısı Sayın Başbakanımızla birlikte bu büyük harekete gönül vermiş olmak, bu büyük kadro ile birlikte yürümek, bu hareketi, bu misyonu temsil etmek bizler için büyük bir onurdur. Sağanak halinde Yağan yağmura rağmen fedakarca ve özverili bir şekilde açılış alanını dolduran başta İlçe teşkilatımız olmak üzere Tüm Kemalpaşa halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Daima Millet, Kararımız Evet” katılımcılara teşekkür etti.