OKULLARA VE DURAKLARA DEZENFEKTAN STANDI

03 EKİM 2020

21 Eylül itibariyle yüz yüze eğitime kademeli olarak geçilmesi sonrası Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakyalı’nın talimatıyla okullardaki çalışmalarına hız veren ekipler öğretmen ve öğrencilerin sağlığından korunması amacıyla ilçe genelindeki 72 okula dezenfektan standı ve 2500 adet sosyal mesafe uyarı etiketi dağıtımı gerçekleştirdi. Okullardaki çalışmaların yanı sıra ilçe genelindeki duraklar ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlara da dezenfektan standı yerleştiren ekipler, karantinaya alınmış binalar ve özel alanlarda, kurulan özel ekip ile dezenfeksiyon hizmeti de sağlıyor.

‘’ÇALIŞMALARIMIZI AYNI CİDDİYETLE SÜRDÜRECEĞİZ’’

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Karakayalı,’’ Pandemi süreci başından itibaren çok sıkı çalışma yürütüyoruz, özellikle okulların açılmasından sonra risk durumunun artması sebebiyle ekiplerimiz okullara öncelik vermiş durumda. Ayrıca yeni kurduğumuz ekip ile vatandaşların riskli durumda bulunan özel alanlarında da çalışma yürütüyoruz. Çalışmalarımızı aynı ciddiyetle sürdüreceğiz’’ ifadelerini kullandı.