SOSYAL YARDIMLAR HIZ KESMİYOR

25 ŞUBAT 2021

Bulunduğu her platformda betona değil insana yatırım yapacaklarını kaydeden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, göreve geldikleri 31 Mart 2019 tarihinden itibaren sosyal destekler kapsamında vatandaşlara 30000 adet erzak paketi, 950 adet bebek paketi, 105 haneye kıyafet ve eşya desteği, 115 haneye yakacak odun yardımı gibi onlarca kalemde destek vererek umut olmaya çalıştıklarını ifade etti.

10 TON PATATES DESTEĞİ

Kemalpaşa Belediyesi Sosyal İletişim Birimi tarafından vatandaşlara ulaştırılan destekler, düzenli olarak dağıtılan erzak paketleri yanı sıra her ay farklı türde ürünler vatandaşlara ulaştırılmaya çalışılıyor. Şubat ayı itibariyle Ödemiş Gereli Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nden sağlanan 10 ton patates 5 kiloluk paketler halinde vatandaşlara dağıtılmaya başlandı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm imkanları zorlayarak sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye çalışacaklarını ifade eden Başkan Karakayalı, ‘’ Göre geldiğimiz günden itibaren maalesef bir çok küresel sorunla karşılaştık, ekonomik problemler dışında yaşanılan küresel problemlerin vatandaşımızı ne kadar zorladığının farkındayız. Pandemi süreci boyunca vatandaşlarımıza birçok konuda yardımda bulunuyoruz. Düzenli olarak erzak paketi, eşya, bebek paketi gibi desteklerimiz sürüyor, bunların dışında gıda ağırlıklı desteklerimizi de artırmayı planlıyoruz. Bu ay 10 ton patates desteği sağlıyoruz. Sırada soğan ve ayçiçek yağı var. Umuyorum ki kısa sürede pandemi biter, ekonomik toparlanma gerçekleşir ve vatandaşımız rahat bir nefes alır. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

İlişkili Videolar

Sosyal Medyada Paylaş