ÜRETİCİLER VE TARIM İŞÇİLERİ BU PROJEDE BULUŞUYOR

26 NİSAN 2021

Kemalpaşa’da yaklaşan kiraz mevsimi nedeniyle, Kemalpaşa Belediyesi, kiraz toplama işinde çalışmak isteyen vatandaşları ve işçi talep eden kiraz üreticilerini bir araya getirerek istihdama katkıda bulunuyor. 



Kemalpaşa Belediyesi aracılığıyla ilki geçtiğimiz sene gerçekleştirilen bu örnek projede 18 kiraz üreticisi işveren ile 162 işçi buluştu.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün koordine ettiği üreticiler ile tarım işçilerinin buluşacağı projeye başvuru süresi 10 gün boyunca devam edecek. Kiraz toplama işinde çalışmak isteyen vatandaşlar ve işçi talep eden üreticiler 0850 775 19 23 numaralı telefonu arayarak başvuru yapabilecek.

“İŞSİZ VATANDAŞLARIMIZA İŞ KAPISI OLACAK”

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı,“Korona virüs tedbirleri kapsamında mevsimlik işçilerin ilçemize gelişlerinde yaşanan aksaklıktan dolayı üreticilerimizin mağdur olmaması ve ilçemizde yaşayan hemşehrililerimizin mağduriyetine kısa süreli de olsa çözüm olacak bu projeyi geçen yıl gerçekleştirdik. Bu yıl da amacımız hem üreticimizi korumak hem de son dönemde iş sorunu yaşayan vatandaşlarımıza katkı sağlamak. Üreticimize ve ilçemizde iş sorunu yaşayan vatandaşlarımıza bu tür projelerle destek olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Karakayalı son olarak kiraz mevsiminin tüm üreticilerimize ve çalışanlarımıza bereket getirmesini diliyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaş

DİĞER HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kemalpaşa Belediyesi