FIRTINA SONRASI EKİPLER TEYAKKUZDA

26 HAZİRAN 2021

Kemalpaşa Belediyesi ekipleri alarma geçerek ilçenin farklı noktalarında müdahalede bulundu.

Kemalpaşa'da öğleden sonra etkili olan şiddetli rüzgâr nedeniyle merkez ve çevre mahallelerdeki cadde, park ve meydanlarda ağaç devrilmeleri yaşandı. Birçok noktada evlerin ve camilerin çatıları zarar gördü. İlçede 2 minare yıkılırken 6 evin çatısında hasar meydana geldi.

EKİPLER ALARMA GEÇTİ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın talimatıyla hemen harekete geçen Kemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri ekipleri şiddetli rüzgarın meydana getirdiği hasarın izlerini silmek üzere çalışma başlattı.

KARAKAYALI’DAN ACİL DURUM TALİMATI

Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, şiddetli fırtınayla beraber tüm ekipler için acil durum ilan ederek hasar tespitinin ve enkaz kaldırma çalışmalarının hızlandırılması için talimat verdi. Geçmiş olsun dileklerini ileten Karakayalı, “Kemalpaşa’mızda ve İzmir’in farklı noktalarında meydana gelen şiddetli fırtına sonrası elimizden geleni tüm ekiplerimizle beraber koordineli bir şekilde en kısa sürede hayatın normale dönmesi için çalışıyoruz” dedi.