TARIM ÜRÜNLERİ FUARDA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

30 EYLÜL 2021

Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, bugün başlayan, 2 Ekim tarihine kadar sürecek olan ve İstanbul’da Avrasya Gösteri Merkezinde düzenlenecek Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde buluşacak. Zirvede, CHP’li belediyelerin tarıma verdiği destek ve uygulamalar tanıtılacak.



ÖNEMLİ PROJELER KATILIMCILARA TANITILACAK

CHP’li belediyelerin tarıma verdiği destek ve projelerin tanıtılacağı zirvede, Kemalpaşa Belediyesi, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirdiği tarımsal faaliyet ve projelerin yanı sıra Kemalpaşa’nın tarım ürünleri ile bu zirvede görücüye çıkacak. Belediyenin standında, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın öncülük ettiği projeler tanıtılacak, katılımcılara projeler hakkında detaylı bilgi verilecek. Gerçekleştirilen zirvede, Başkan Karakayalı’nın projelendirdiği ve yaşama geçirdiği Zeytinyağı Üretim Tesisi, Yaş Meyve-Sebze İşleme ve Soğuk Hava Depolama Tesisi, Canlı Hayvan Pazarı, Tohum Merkezi, fide dağıtımı, Karakılçık Buğdayı ekimi projelerinin yanı sıra arıcılık, iğne oyası, budama kursları, çocuklar için oluşturulan tarım bahçeleri, tarımsal sulama, zeytin fidanı ve ağaç dikimleri hizmetleri gibi çalışmalar anlatılacak.

“HER ZAMAN ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

“Bir tarım ilçesi olan Kemalpaşa’mızda, hayata geçirdiğimiz ve de geçireceğimiz önemli projelerimizi tanıtma imkânı bulduğumuz ve partimizin düzenlediği bu zirvede yer almak bizim için onur verici” ifadelerini kullanan Başkan Karakayalı, “İstihdama katkı sağlayacak ve üreticilerimizi destekleyen projelerimizle, sosyal belediyecilik vizyonumuzu sürdüreceğiz. İlçe belediyesi olarak sunduğumuz hizmetlerle tarımda sürdürülebilirliği hedefliyoruz. Bu hizmetlerimizle her zaman üretici vatandaşlarımızın yanında olacağız. Uygulanacak doğru tarım politikaları ile gerçekleşecek tarımsal kalkınmanın ülke ekonomisine çok büyük bir ivme kazandıracağına inanıyorum. İlçemizin tanıtımına önemli etkisinin olacağına inandığım fuarın hayırlı olmasını dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.

Sosyal Medyada Paylaş

DİĞER HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kemalpaşa Belediyesi