ESAT KARAKAYALI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

18 KASIM 2019 SAAT:15:00

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın babası Esat Karakayalı tedavi gördüğü Çınarlı Ata Hastanesinde hayatını kaybetti.

Karakayalı’nın cenazesi bugün öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağyurdu Kabristanlığına defnedildi.

Kimler Katıldı

Cenaze törenine, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeler, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr.Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, CHP İzmir Eski Milletvekili Musa Çam, CHP Kemalpaşa ve diğer İlçelerin yönetim kurulu üyeleri, Belediye çalışanları ve yakınları katıldı.

Cenaze törenini ardından Başkan Karakayalı ce Merhum Esat Karakayalı’nın yakınları taziyeleri kabul etti.