YUKARIKIZILCA EVLERİ RENGARENK BOYANIYOR

11 EYLÜL 2020

İlçenin, haftasonları çok sayıda misafiri konuk eden turistik mahallelerinden birisi olan Yukarıkızılca’da, boyası eskimiş evler Kemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince boyanıyor.

Eylül ayı itibariyle başlanılan boyama işlemleri sonrası, doğasıyla herkesin büyük beğenisini kazanan mahallenin, daha ferah bir görünüme kavuşarak cazibe merkezine dönüşmesi amaçlanıyor. Tamamı hayırsever bir vatandaş tarafından karşılanan boyalar için teşekkür eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ‘’Bir hayırsever vatandaşımız bu projemiz için bütün boyaları bize temin etti, kendisine bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Kentimizi daha modern bir görünüme kavusturmak için bu çalışmamıza diğer mahallelerimizde de devam etmek istiyoruz. Kemalpaşa’nın çok kısa sürede doğasıyla, kültürel yapısı ve kent dokusuyla İzmir’in en gözde ilçelerinden birisi olacağına inanıyorum.‘’ İfadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaş