GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU KEMALPAŞA STANTINI GEZDİ

01 EKİM 2021

Kemalpaşa Belediyesi, yaşama geçirdiği tarımsal alandaki projeleriyle, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) düzenlediği Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde yerini aldı.



 

Başkan Rıdvan Karakayalı, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen sosyal projelerin tanıtıldığı stantta, stantı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na önemli projelerden bahsederek Kemalpaşa’ya ait tarımsal ürünleri tanıttı. Başkan Rıdvan Karakayalı, zirve programı kapsamında stantları gezen Kılıçdaroğlu’na Zeytinyağı Üretim Tesisi, Yaş Meyve-Sebze İşleme ve Soğuk Hava Depolama Tesisi, Tohum Merkezi, fide dağıtımı, Karakılçık Buğdayı ekimi projelerinin yanı sıra arıcılık, çocuklar için oluşturulan tarım bahçeleri, tarımsal sulama, zeytin fidanı ve ağaç dikimleri hizmetleri gibi çalışmaları anlattı.

BAŞKAN KARAKAYALI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na stantta, “Kemalpaşa’mızda, hayata geçirdiğimiz ve planlanan önemli projelerimizi tanıtma imkânı bulduğumuz bu buluşma için teşekkür ederiz” diyen Başkan Karakayalı,” İlçemizdeki üreticilerimizi destekleyen projelerimizle ve Kemalpaşa belediyesi olarak sunduğumuz hizmetlerle tarımda sürdürülebilirliği hedefliyoruz. Bu hizmetlerimizle daima üretici vatandaşlarımızın yanında olacağız. Uygulanacak doğru tarım politikaları ile gerçekleşecek tarımsal kalkınma ve istihdama katkıda bulunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bilgilendirmenin ardından Başkan Rıdvan Karakayalı’ya teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaş

DİĞER HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kemalpaşa Belediyesi